Дрвомак - Битола

Дрвомак Битола е семејна фирма која изработува градежна столарија повеќе од педесет години.Повеќе од половина век ние го претвараме еден од најдобрите дарови од природата - дрвото, во еден од најдобрите производи на пазарот - вратите на Дрвомак.

Во израбока на нашите производи, ние ги вложуваме сите наши вештини и искуствата, стекнати во изминатите децении. Со внимателно избирање и селектирање на материјалот и во тек со модерниот тренд во изработката што се базира на најновите достигнувања на пазарот, ние ги задоволуваме различните вкусови и желби на нашата драга клиентела.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Со внимателно избирање и селектирање на материјалот и во тек со модерниот тренд во изработката што се базира на најновите достигнувања на пазарот, ние ги задоволуваме различните вкусови и желби на нашата драга клиентела

Дрвомак се карактеризира со одлични производи од најразновиден материјал со прекрасен изглед, дизајн и функционалност, а исто така и долг век на трајност. Квалитетот и сигурноста кај нас се движат во нагорна линија од ден во ден.

Дрвомак системот е ова и многу повеќе. Дрвомак, партнер за вашите домови