Дрвомак - Битола


Дрвомак Битола е семејна фирма која изработува градежна столарија повеќе од педесет години.Повеќе од половина век ние го претвараме еден од најдобрите дарови од природата - дрвото, во еден од најдобрите производи на пазарот - вратите на Дрвомак.